alignment coaching & business design

 
poppy-homepage-header3.jpg
 
 
 
DeniseLaan-LifestyleExpert%26Coach-16.jpg
 
De samenwerking met Janita was in één woord fantastisch. Door haar traject ben ik met andere ogen naar mezelf en mijn bedrijf gaan kijken. Janita verdiept zich in je bedrijf en klanten, in wie je bent en in hoe jouw ideale week eruit ziet. Met respect en aandacht voor al die aspecten, ontwikkelt ze vervolgens een strategie en actieplan. Zo ontstaat er een duidelijke richting en wordt alles één geheel.
 
 
Details-Background.jpg
 

reis naar de kern van wie je bent en
zet je essentie & expertise vol in de wereld

 
 
JanitaNaaijer-AligntoShine-Coach-Copywriter-Contentstrateeg%2836of52%29.jpg

purpose & branding strategiesessie aan zee

Ben je op zoek naar meer helderheid in je positionering? Kom je er maar niet uit met je website of verdienmodel? Zit je te springen om een knettergoede contentstrategie of wil je vaker de media halen? Tijdens een Purpose & branding strategiesessie aan zee staat jouw vraagstuk centraal. Op een creatieve en uitdagende manier wakker ik je verlangen aan en geef ik je hands-on-adviezen en ideeën die je direct kunt toepassen in je business.

 
JanitaNaaijer-AligntoShine-Coach-Copywriter-Contentstrateeg%2830of52%29.jpg

innerpreneur on fire
groeitraject

Het groeitraject Innerpreneur on fire is een exclusief partnership van 4 tot 6 maanden voor ondernemers met een business die minimaal 3 jaar staat. In dit life & business coachingstraject trekken we samen op om jouw leven & business verder in lijn te brengen met wie je werkelijk bent. We gaan voor meer purpose, profit en plezier in alle aspecten van je leven. We onderzoeken wat dat voor jou inhoudt én geven het vorm.

 
Gallery-header-flatcolor.jpg
 
 
If you want to thrive in today’s world you must bring your whole self to the table. That includes your unique set of gifts, your personality, your sense of humor and most of all your heart.
— Marie Forleo
 
 
About-background4.jpg