poppy-homepage-header3.jpg
 
 
about-square2.png

/// happy clients

 

Natuurlijk kan ik je vertellen dat ik héél goed ben in mijn vak en vol voor mijn klanten ga, maar dat kunnen zij vele malen beter!

 
 
Poppy-Home-Mid.jpg
 
Bill-Monsour-Speaking-Arts-International.jpg
 
De samenwerking met Janita was in één woord fantastisch. Door haar traject ben ik met andere ogen naar mezelf en mijn bedrijf gaan kijken. De coaching was als een 360 graden feedback op alle aspecten van mijn business en leven.

Door het traject kwamen mijn kernwaarden bewust naar de oppervlakte. Ik kreeg meer inzicht en vertrouwen in mijn onderscheidende kracht. Die ben ik vervolgens overal in mijn bedrijf gaan doorvoeren.

Tijdens het traject verdubbelde ik mijn tarieven voor de een-op-een coaching. Daarna verdubbelde mijn sales ook nog eens! Ik trek nu meer gemotiveerde klanten aan. Precies de mensen waar ik het liefst mee werk; bevlogen en ambitieuze levensgenieters.
 
De-Handcoach_Handlezen_Melissa-Kamstra_4.jpg
Janita heeft een frisse en avontuurlijke aanpak. Ze heeft mij door een proces begeleid waarin ik kon reflecteren op mijn zakelijke missie en passies. Zonder haar steun en strategische vragen zou ik veel langer aan mijn introspectie hebben besteed of er zelfs niet aan zijn begonnen.

Nu heb ik niet alleen een geweldige website en huisstijl met nieuwe foto’s en teksten, maar ook een hernieuwde motivatie, een duidelijk gevoel van richting en een verruimd perspectief op mijn marktpositie.
 
DeniseLaan-LifestyleExpert&Coach-16.JPG
 
DeniseLaan-LifestyleExpert&Coach-22.JPG
 
De samenwerking met Janita is voor mij in alle opzichten een feestje geweest. Ze leest zich goed in en wil echt tot de kern van jou én je onderneming komen.

Door het traject ben ik me meer bewust geworden van mijn toegevoegde waarde. Ik heb inzicht gekregen in wat mijn échte product is. Mede daardoor kon ik de stap zetten om de prijzen voor individuele coaching te verhogen.

Janita haar coaching ervaar ik als zeer ondersteunend en inspirerend. Bij haar worden mijn ideeën echt praktisch. Ze stimuleert me om grootser te denken. Tegelijkertijd biedt ze structuur, strategie en een solide basis om op terug te vallen.
 
 
About-background4.jpg