workshops & courses

 
poppy-homepage-header3.jpg
 
 
De-Handcoach_Handlezen_Melissa-Kamstra_4.jpg
 
De samenwerking met Janita is voor mij in alle opzichten een feestje geweest. Ze leest zich goed in en wil echt tot de kern van jou én je onderneming komen. Dit heeft er bij mij voor gezorgd dat ik ben gaan stilstaan bij waarom ik doe wat ik doe en wat ik wil dat het oplevert.

Voor mij is energie key, en die heeft Janita bij mij weer volop in beweging gezet. Ik heb nieuwe inspiratie gekregen voor mijn Instagramaccount en heb ook daarnaast tal van ideeën om De Handcoach grootser neer te zetten.
 
 
Details-Background.jpg
 

workshops & courses die het fundament van
je business versterken & direct je sales boosten

 
JanitaNaaijer-AligntoShine-Coach-Copywriter-Contentstrateeg%252845of52%2529.jpg

dE GOUDEN CIRKEL, NETWERKEN & SALEs

Wat is jouw onderscheidende kracht? En hoe maak je die zichtbaar voor potentiële klanten? Tijdens de Samenwerkingsdag van VIBES gaan we hier actief mee aan de slag en ontdek je hoe je De Gouden Cirkel van Simon Sinek inzet voor een onweerstaanbare en sterke branding. Je krijgt meer helderheid over jouw why, how & what en leert deze op een pakkende manier verwoorden. Netwerkborrels en salesgesprekken zijn vanaf nu een feestje!

VRIJ 22 NOVEMBER 2019
LOCATIE: VIBES, NOORDWIJK

 
JanitaNaaijer-AligntoShine-Coach-Copywriter-Contentstrateeg%2835of52%29.jpg

ROCK YOUR story
contentcreatie event

Persoonlijke content maken die raakt. Online zichtbaar zijn op je eigen manier. Met een structuur en strategie die je sales boost én voldoende vrijheid biedt voor spontane ingevingen. Klinkt dat goed? Dan is Rock your story geknipt voor jou! In dit 2-daagse event maken we een deep dive in de kracht van jouw verhaal. Je ontwikkelt je eigen contentstrategie & social brand identity en leert hoe je zelf aan het roer staat van je eigen online productiehuis.

13 & 14 DECEMBER + 10 JANUARI 2019
LOCATIE: VIBES, NOORDWIJK

 
JanitaNaaijer-AligntoShine-Coach-Copywriter-Contentstrateeg%2839of52%29.jpg

purpose in bedrijf
all in groepstraject

Is het de hoogste tijd om jouw missie, talenten en kwaliteiten VOL in de wereld te zetten? En wil je dit doen in een groep met ambitieuze innerpreneurs? Kies dan voor Purpose in bedrijf. Dit is mijn full package groepsaanbod en belicht alle aspecten voor het succesvol runnen van een business van binnenuit. In vijf maanden werken we in een kleine en intieme groep toe naar jouw (her)lancering. Met deep dive opdrachten, livedagen en 1-op-1 coaching.

MAART T/M JULI 2020
LOCATIE: VIBES, NOORDWIJK

Gallery-header-flatcolor.jpg
 
 
If you want to thrive in today’s world you must bring your whole self to the table. That includes your unique set of gifts, your personality, your sense of humor and your heart.
— Marie Forleo
 
 
About-background4.jpg