workshops & courses

 
poppy-homepage-header3.jpg
 
 
De-Handcoach_Handlezen_Melissa-Kamstra_4.jpg
 
De samenwerking met Janita is voor mij in alle opzichten een feestje. Ze leest zich goed in en wil echt tot de kern van jou én je onderneming komen.

Door haar coaching ben ik me meer bewust geworden van mijn toegevoegde waarde. Ik heb inzicht gekregen in wat mijn échte product is. Mede daardoor kon ik de stap zetten om de prijzen voor individuele coaching te verhogen.
 
 
Details-Background.jpg
 

workshops & courses die het fundament van
je business versterken & direct je sales boosten

 
 
JanitaNaaijer-AligntoShine-Coach-Copywriter-Contentstrateeg%252845of52%2529.jpg

masterclass dE GOUDEN CIRKEL, NETWERKEN & SALEs

Wat is jouw onderscheidende kracht? En hoe maak je die zichtbaar voor potentiële klanten? Tijdens de Samenwerkingsdag van VIBES gaan we hier actief mee aan de slag en ontdek je hoe je De Gouden Cirkel inzet voor een onweerstaanbare en sterke branding. Je krijgt meer helderheid over jouw why, how & what en leert deze op een pakkende manier verwoorden. Netwerkborrels en salesgesprekken zijn vanaf nu een feestje!

VRIJ 22 NOVEMBER 2019
LOCATIE: VIBES, NOORDWIJK

 
JanitaNaaijer-AligntoShine-Coach-Copywriter-Contentstrateeg%2835of52%29.jpg

ROCK YOUR story live
contentcreatie event

Persoonlijke content maken die raakt. Online zichtbaar zijn op je eigen manier. Met een structuur en strategie die je sales boost én voldoende vrijheid biedt voor spontane ingevingen. Klinkt dat goed? Dan is Rock your story geknipt voor jou! In dit 2-daagse event maken we een deep dive in de kracht van jouw verhaal. Je ontwikkelt je eigen contentstrategie & social brand identity en leert hoe je zelf aan het roer staat van je eigen online productiehuis.

13 & 14 DECEMBER 2019
LOCATIE: VIBES, NOORDWIJK

 
Gallery-header-flatcolor.jpg
 
 
If you want to thrive in today’s world you must bring your whole self to the table. That includes your unique set of gifts, your personality, your sense of humor and most of all your heart.
— Marie Forleo
 
 
About-background4.jpg